Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3142702 obálek a 948575 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výroba potravin rostlinného původu :návody do cvičení II.

Rok: 2014
ISBN: 9788074543326
NKP-CNB: cnb002633548
OCLC Number: (OCoLC)897870220
OCLC Number: (ocolc)897870220
OKCZID: 114992832
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BUREŠOVÁ, Iva. Výroba potravin rostlinného původu: návody do cvičení II. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014, 94 s. ISBN 978-80-7454-332-6.

Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení