Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Child Julia
Rok: 2014
ISBN: 9788074624414
ISBN: 9788074624469
NKP-CNB: cnb002774683
OCLC Number: (OCoLC)900136727
OCLC Number: (ocolc)900136727
OKCZID: 112332200
Vydání: Vydání první
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
CHILD, Julia. Umění francouzské kuchyně: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Překlad Jan SLÁDEK, překlad Jan KOZÁK. Vydání první. V Brně: Jota, 2014-2015. 2 svazky (895; 727 stran).
Hodnocení:
4.5 / 5
(94 hlasů)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o francouzských omáčkách, které jsou podle mnohých skutečnou korunou každého dobrého jídla, o jednotlivých druzích masa, drůbeže, ryb a zeleniny. Všechny recepty jsou stručné a srozumitelné, neboť Childová vždy myslela především na amatéry, a samozřejmě nechybí ani přesné údaje o jednotlivých ingrediencích.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU