Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Umění francouzské kuchyně :světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně

( 1. díl )

Autor: Child Julia
Rok: 2014
ISBN: 9788074624414
ISBN: 9788074624469
NKP-CNB: cnb002774683
OCLC Number: (OCoLC)900136727
OCLC Number: (ocolc)900136727
OKCZID: 112332200
Vydání: Vydání první

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
CHILD, Julia. Umění francouzské kuchyně: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Překlad Jan SLÁDEK, překlad Jan KOZÁK. Vydání první. V Brně: Jota, 2014-2015. 2 svazky (895; 727 stran).

Hodnocení: 4.5 / 5 (94 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Související

2. díl Rok vydání: 2015



Anotace

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o francouzských omáčkách, které jsou podle mnohých skutečnou korunou každého dobrého jídla, o jednotlivých druzích masa, drůbeže, ryb a zeleniny. Všechny recepty jsou stručné a srozumitelné, neboť Childová vždy myslela především na amatéry, a samozřejmě nechybí ani přesné údaje o jednotlivých ingrediencích.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení