Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903936 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa



Autor: Tomáš Zajíc, Jan Másílko, Jan Mráz, Sabine Sampels
Rok: 2014
ISBN: 9788075140111
NKP-CNB: 978-80-7514-011-1
OKCZID: 123765444

Citace (dle ČSN ISO 690):
ZAJÍC, Tomáš, Jan MÁSÍLKO, Jan MRÁZ a Sabine SAMPELS. Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa. 1. vydání. Vodňany: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014, 38 s


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)