Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek

Autor: Vladimír Žlábek, Daniel Červený, Roman Grabic, Jan Turek, Tomáš Randák
Rok: 2014
ISBN: 9788075140210
OKCZID: 123736967

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŽLÁBEK, Vladimír, Daniel ČERVENÝ, Roman GRABIC, Jan TUREK a Tomáš RANDÁK. Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek. 1. vydání. Vodňany: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochran


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!