Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905792 obálek a 876817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu



Autor: Kathryn Lukas, Shane Peterson, Eric Wolfinger, Martina Benešová
ISBN: 9788075543325
OKCZID: 128682965

Citace (dle ČSN ISO 690):
LUKAS, Kathryn. Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture: domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu. Překlad Martina BENEŠOVÁ. Olomouc: ANAG, [2021]. 371 stran.

Hodnocení: 4.5 / 5 (2 hlasů)


Anotace

 

Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
ANAG, spol. s r.o.
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)