Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904729 obálek a 876161 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie čokolády a cukrovinek



Autor: Jana Čopíková
ISBN: 9788075920775
NKP-CNB: cnb003307053
OKCZID: 128519434

Citace (dle ČSN ISO 690):
ČOPÍKOVÁ, Jana. Technologie čokolády a cukrovinek. 2. přepracované a aktualizované vydání. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2020. 129 stran.


Anotace

 

Skripta jsou určena pro studenty VŠCHT v Praze a pro všechny , kteří se zajímají o výrobu čokolády a cukrovinek.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)