Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3146630 obálek a 949609 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
ISBN: 9788076270145
OKCZID: 128842151
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu: sborník příspěvků ze třinácté mezinárodní vědecké konference : 1. dubna 2020. 1. vydání. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2020. 1 CD-ROM (111 stran).
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.