Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: kolektiv autorů
Rok: 2020
ISBN: 9788076700017
OKCZID: 128449888
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
Konec plýtvání jídlem: více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potraviny. Překlad Štěpánka PODLEŠÁKOVÁ. 1. vydání. Brno: Kazda, 2020. 285 stran.
Hodnocení:
4.8 / 5
(22 hlasů)
Kniha chce ukázat, jak každý může omezit plýtvání jídlem a tím chránit životní prostředí a také ušetřit. Přínos pro životní prostředí: Pokud opravdu přestaneme zbytečně plýtvat, bude potřeba mnohem méně zemědělských ploch, hnojiv, pesticidů a pastvin a do ovzduší se také bude dostávat méně skleníkových plynů, což v důsledku bude mít příznivý dopad na přírodu.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU