Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
S vareškou dvoma ticícročiami | |||||||||||
Rok: 2008 AnotaceO kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život. Bohato ilustrovaná kniha sa zoaberá gastronómiou Bratislavy, jej dvojtisícročnou kontinuitou a vývojom v priebehu stáročí. Gastronomické tradície nie sú len o dobrom jedle a výbornom víne, ale predovšetkým o spôsobe a štýle života etnicky zmiešaného a mulitkultúrneho mesta. Publikácia s bohatým dokumentačným sprievodom vychádza v edícii Ilustrované dejiny a je rozšírená o dobové recepty našich predkov. Vladimír TomčíkOdesíláme 12.12.2014Kapitolky z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkovPERFEKT 2008, edice Ilustrované dejinyKniha, slovenština, 272 stranO kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|