Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895052 obálek a 875008 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti



Autor: Pokorný, Jan
Rok: 1993
ISBN: 9788085120349
NKP-CNB: cnb000084082
OCLC Number: (OCoLC)39588182
OKCZID: 110601560
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
POKORNÝ, Jan a Miroslava KUBIŠOVÁ. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993, 196 s. ISBN 80-85120-34-8.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)