Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150284 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zdravotní nezávadnost potravin

Autor: Číhalík, Jaroslav a Šindelářová, Jaroslava
Rok: 1991
ISBN: 9788085368154
NKP-CNB: cnb000534525
OCLC Number: (OCoLC)137329907
OCLC Number: (ocolc)137329907
OKCZID: 110283932
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
Zdravotní nezávadnost potravin. 1. vyd. Praha: Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakl. Brázda, 1991. 143 s.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Publikace se zabývá problematikou zdravodní nezávadnosti potravin v České republice.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení