Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zpracování masa pro 3. ročník SOU



Autor: Kolda, Otakar
Rok: 1997
ISBN: 9788085920291
NKP-CNB: cnb000300846
OCLC Number: (OCoLC)39105975
OKCZID: 110569979
Vydání: 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KOLDA, Otakar, Vladimír KUBÍČEK a Karel ZELINKA. Zpracování masa pro 3. ročník SOU. 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. Praha: Sobotáles, 1997, 101 s. ISBN 80-85920-29-8.


Anotace

 

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Srovname.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)