Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni: teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje



Autor: Momčilová, Pavla
Rok: 2003
ISBN: 9788085936445
NKP-CNB: cnb001254620
OCLC Number: (OCoLC)56869307
OKCZID: 110568575
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MOMČILOVÁ, Pavla. Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni: teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje. Vyd. 1. Čestlice: Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2003. 109 s., [4] s. obr. příl. Sešity zdravé výživy, sv. 32.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Po obecném úvodu, seznamujícím s přednostmi celozrnných obilovin, zásadami jejich koupě, skladování a kuchyňské úpravy následují desítky předpisů na pokrmy sladké, slané, teplé i studené. Další z řady užitečných kuchařek zdravé výživy.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Můj antikvariát
1. Podzemní antikvariát
Antikvariát Avion
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)