Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni: teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje | |||||||||||||||||||||||||||
Autor: Momčilová, Pavla Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) Digitální objekty
AnotacePo obecném úvodu, seznamujícím s přednostmi celozrnných obilovin, zásadami jejich koupě, skladování a kuchyňské úpravy následují desítky předpisů na pokrmy sladké, slané, teplé i studené. Další z řady užitečných kuchařek zdravé výživy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|