Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas

Autor: Dufek, Oldřich
Rok: c2006
ISBN: 9788085936568
NKP-CNB: cnb001657280
OCLC Number: (OCoLC)124090407
OCLC Number: (ocolc)124090407
OKCZID: 110090370
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
DUFEK, Oldřich. Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni: slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas. Vyd. 1. Čestlice: Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2006, 93 s. Pavla vaří a peče zdravě, č. 15. ISBN 80-85936-56-9.


Anotace

Recepty a rady k přípravě hodnotných zdravých pokrmů ze zvěřiny, z jehněčího, skopového a dokonce i pštrosího. Maso zvěřiny patří do zdravého jídelníčku větších dětí a celé rodiny.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení