Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906456 obálek a 877214 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Receptury pro cukrářskou výrobu



Autor: Stejskalová, Jaroslava, Kadlec, František, Nováková, Ivana a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Rok: 2006
ISBN: 9788085970517
NKP-CNB: cnb001699984
OCLC Number: (OCoLC)36882487
OKCZID: 110671623

Citace (dle ČSN ISO 690):
STEJSKALOVÁ, Jaroslava. Receptury pro cukrářskou výrobu. 3. vyd. Praha: Idea servis, 2006. 94 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Ověřené receptury na přípravu různých druhů těst vycházejí z bývalých oborových a podnikových norem. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)