Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149792 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Angličtina v gastronomii: příručka odborných výrazů a textů

Autor: Svobodová, Eva
Rok: 2002
ISBN: 9788086073941
NKP-CNB: cnb001184664
OCLC Number: (OCoLC)53261836
OCLC Number: (ocolc)53261836
OKCZID: 110034052
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
SVOBODOVÁ, Eva. Angličtina v gastronomii =: English in gastronomy : příručka odborných výrazů a textů. Vyd. 1. Praha: Informatorium, 2002. 143 s.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Přiručka odborných výrazů a textů, která je určena studentům středních a vyšších hotelových škol, SOU a všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení