Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Angličtina v gastronomii: příručka odborných výrazů a textů



Autor: Svobodová, Eva
Rok: 2002
ISBN: 9788086073941
NKP-CNB: cnb001184664
OCLC Number: (OCoLC)53261836
OKCZID: 110034052
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SVOBODOVÁ, Eva. Angličtina v gastronomii =: English in gastronomy : příručka odborných výrazů a textů. Vyd. 1. Praha: Informatorium, 2002. 143 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Přiručka odborných výrazů a textů, která je určena studentům středních a vyšších hotelových škol, SOU a všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
INFORMATORIUM nakladatelství a vydavatelství
Srovname.cz
Zboží.cz
Můj antikvariát
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)