Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894435 obálek a 874683 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jablko v kuchyni



Autor: Hájek, Bedřich
Rok: 1997
ISBN: 9788086081083
ISBN: 9788085956115
NKP-CNB: cnb000276455
OCLC Number: (OCoLC)38761446
OKCZID: 110513623
Vydání: 2., dopl. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HÁJEK, Bedřich. Jablko v kuchyni. 2., dopl. vyd. Praha: Agentura V.P.K., 1997. 111 s., [16] s. barev. il. Dobré rady pro domácnost, sv. 2.


Anotace

 

Tematická kuchařka představuje univerzální, originální a inspirativní uplatnění jablek v každodenním jídelníčku. Obsah: Polévky, Předkrmy a pomazánky, Teplá jídla, Masa s jablky, Saláty, Moučníky a dezerty, Konzervování, Nápoje.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)