Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909842 obálek a 879336 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zeleninová kuchařka | |||||||||||
Autor: Mandžuková, Jarmila Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů) AnotaceStručné rady jak zeleninu čistit a upravit, tzn. vařit, připravit v mikrovlné troubě, dusit, zapékat a smažit. Abecedně řazené druhy zeleniny, brokolice-zelí. U každého druhu jsou uvedeny recepty na přípravu pokrmů tepelným zpracováním nebo za studena. Kuchařka obsahuje i řadu předpisů na jídla ze zeleninové směsi. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|