Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Sladká Alena
Rok: 2013?]
ISBN: 9788086266664
NKP-CNB: cnb002518245
OCLC Number: (OCoLC)883370568
OCLC Number: (ocolc)883370568
OKCZID: 114192699
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
SLADKÁ, Alena. Úvod základů přednášek technologie přípravy stravy: pro studující nutričního terapeuta na ZSFJU. [České Budějovice: Jih, 2013?], 191 s. ISBN 978-80-86266-66-4.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.