Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149369 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Černý Jiří
Rok: 2002
ISBN: 9788086351049
NKP-CNB: cnb001002332
OCLC Number: (OCoLC)47951198
OCLC Number: (ocolc)47951198
OKCZID: 110039536
Vydání: 1. vyd.
Citace (dle ČSN ISO 690):
ČERNÝ, Jiří. Encyklopedický slovník gastronomie. 1. vyd. Úvaly: Ratio, 2001-2002.
Hodnocení:
4.0 / 5
(1 hlasů)
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU