Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3142702 obálek a 948575 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Moderní kuchyně ve společném stravování

Autor: Černý, Jiří
Rok: [2003?]
ISBN: 9788086351063
NKP-CNB: cnb001203192
OCLC Number: (OCoLC)53273229
OCLC Number: (ocolc)53273229
OKCZID: 110034230

Citace (dle ČSN ISO 690):
ČERNÝ, Jiří. Moderní kuchyně ve společném stravování. Úvaly: Ratio, 2003, 247 s. ISBN 80-86351-06-8.


Anotace

Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektiv lidí, marketing, cenovou tvorbu, účetnictví a výkaznictví, atd.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení