Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3146029 obálek a 949466 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Vlastimil Fic
Rok: 2015
ISBN: 9788086380773
NKP-CNB: cnb002729593
OCLC Number: (OCoLC)928739859
OKCZID: 122206825
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
FIC, Vlastimil. Víno: analýza, technologie, gastronomie. 1. vydání. Český Těšín: 2 THETA, 2015, 299 s. ISBN 978-80-86380-77-3.
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.