Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Víno : analýza, technologie, gastronomie



Autor: Vlastimil Fic
Rok: 2015
ISBN: 9788086380773
NKP-CNB: cnb002729593
OCLC Number: (OCoLC)928739859
OKCZID: 122206825

Citace (dle ČSN ISO 690):
FIC, Vlastimil. Víno: analýza, technologie, gastronomie. 1. vydání. Český Těšín: 2 THETA, 2015, 299 s. ISBN 978-80-86380-77-3.


Anotace

 

Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.


Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury