Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři | |||||||||||||||
Autor: Janalík, František, Winter-Neprakta, Jiří a Marhold, Jiří Digitální objekty
AnotaceV úvodu knihy autor zařadil pár potřebných rad, které i laikovi prozradí, jak správně upravovat a ošetřovat zvěřinu, do jakých mořidel maso nakládat, či jaká koření je dobré používat při zpracovávání tohoto druhu masa. Následné recepty jsou rozděleny do kapitol podle druhu zvěře - srstnatá zvěř, pernatá zvěř a ryby. Publikace obsahuje osvědčené recepty, které umožňují připravit jídla ze zcela dostupných zdrojů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|