Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903936 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food & beverage management



Autor: Blanka Zimáková
Rok: 2007
ISBN: 9788086578743
NKP-CNB: cnb001792178
OCLC Number: (OCoLC)320200255
OKCZID: 110246657

Citace (dle ČSN ISO 690):
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Food & beverage management. Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?]. Praha:: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007. 146 s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Cílem předmětu je seznámit studenty s organizací a zabezpečením stravovacích služeb v provozovnách společného stravování, s jednotlivými středisky poskytujícími gastronomické služby, jejich vybavením a nabídkou sortimentu

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury