Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2463574 obálek a 692207 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Biosynthesis of food components

Autor: Velíšek, Jan, Cejpek, Karel a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Rok: 2008
ISBN: 9788086659121
NKP-CNB: cnb001816158
OCLC Number: (OCoLC)271610682
OKCZID: 110117792
Vydání: 1st ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VELÍŠEK, Jan a Karel CEJPEK. Biosynthesis of food components. 1st ed. Tábor: OSSIS, 2008, 497 s. ISBN 978-80-86659-12-1.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna
Moravská zemská knihovna



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (54.198.139...)