Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2196892 obálek a 553106 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Biosynthesis of food components

Autor: Velíšek, Jan
Rok: 2008
ISBN: 9788086659121
NKP-CNB: cnb001816158
OCLC Number: (OCoLC)271610682
OKCZID: 110117792
Vydání: 1st ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VELÍŠEK, Jan a Karel CEJPEK. Biosynthesis of food components. 1st ed. Tábor: OSSIS, 2008, 497 s. ISBN 978-80-86659-12-1.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna
Národní knihovna České republiky



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první čtenářskou recenzi!

Od: (3.237.94...)