Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903904 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ÄŚR =



Autor: Plášil, Martin,
Rok: 2010
ISBN: 9788086671765
NKP-CNB: cnb002121162
OCLC Number: 670481648
OKCZID: 110672047

Citace (dle ČSN ISO 690):
PLÁŠIL, Martin. Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR =: The competitiveness of the CZ food industry : (výsledky dotazníkového šetření) : výzkumná studie. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010. 57 s. Výzkumná studie, č. 100.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)