Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pozor! Škodlivé potraviny : ne vše, co chutná, je dobré



Autor: Nikitin, Sergej
Rok: 2005
ISBN: 9788086854038
NKP-CNB: cnb001632503
OCLC Number: (OCoLC)85709570
OKCZID: 110023191

Citace (dle ČSN ISO 690):
NIKITIN, Sergej. Pozor! Škodlivé potraviny: ne vše, co chutná, je dobré. V Praze: Lott, 2005, 181 s.

Hodnocení: 4.0 / 5 (3 hlasů)


Anotace

 

Kniha ruského lékaře přináší informace o geneticky modifikovaných, syntetických a jiných škodlivých produktech, kteří se tváří jako potraviny. (ne vše, co chutná, je dobré) Tentokrát S.Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů? - Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od 'vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí'? - Co se skrývá pod názvem ""potraviny nového typu""? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete v této knize. Kromě toho se obeznámíte s jednoduchými prostředky, které vám pomohou vyloučit z organizmu škodlivé látky, a dozvíte se, jak odlišit původní vysoce kvalitní produkt od levné napodobeniny. Je samozřejmé že autor vycházel z nabídky ruského potravinového trhu. Nicméně vzhledem ke globalizaci potravinářského průmyslu považujeme tuto publikaci za aktuální a užitečnou i pro českého čtenáře.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)