Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150311 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Orsáková, Štěpánka a Obůrková, Eva
Rok: 2010
ISBN: 9788087222126
NKP-CNB: cnb002104500
OCLC Number: (OCoLC)864847033
OCLC Number: (ocolc)864847033
OKCZID: 110530107
Vydání: 1. vyd.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
ORSÁKOVÁ, Štěpánka. Ochutnejte Českou republiku: [nejlepší národní speciality a recepty. 1. vyd. Brno: B4U, 2010. 159 s.
Hodnocení:
4.0 / 5
(3 hlasů)
Co byste řekli cestám po stopách kuchyně našich předků ze všech regionů Čech, Moravy a Slezska? Cestování, spojené s poznáváním, se přece dá skvěle spojit s ochutnáváním typických krajových specialit. A aby putování, objevování a pátrání po dobrotách bylo co nejjednodušší, k tomu vám poslouží projekt Ochutnejte Českou republiku. V knize naleznete téměř 200 receptů na přípravu českých regionálních jídel včetně fotografií. Recepty jsou rozčleněny na polévky, hlavní jídla a deserty a u každého z nich je uveden seznam surovin, doba přípravy a podrobný postup. U všech regionů vám poradíme tipy na výlety a zajímavosti související s jídlem, abyste mohli speciality příjemně zažít na malé procházce. Zbývá už jen popřát šťastnou cestu a dobrou chuť.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz