Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Gastronomický slovník česko-esperantský



Autor: RIBASOVÁ, Marie
ISBN: 9788087241202
NKP-CNB: cnb002690847
OKCZID: 116952015

Citace (dle ČSN ISO 690):
RIBASOVÁ, Marie a Margit TURKOVÁ. Gastronomický slovník česko-esperantský =: Gastronomia vortaro ĉeĥa-esperanta. [Dobříš: Dvořák], 2015, 33 s. ISBN 978-80-87241-20-2.


Anotace

 

Tato příručka má být především prakticky použitelná. Chce respektovat i národní aspekty, i když se v nich vyskytují nelogičnosti a slovníková nesystematičnost.

Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)