Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů.Praktické rady

Autor: Formáčková Marie
Rok: 2015
ISBN: 9788087372159
NKP-CNB: cnb002690668
OCLC Number: (OCoLC)908822385
OCLC Number: (ocolc)908822385
OKCZID: 116863568
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
FORMÁČKOVÁ, Marie. Technologie přípravy pokrmů. 1. vyd. Praha: Euroinstitut.eu, 2015, 47 s. ISBN 978-80-87372-15-9.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!