Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2896830 obálek a 875360 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků



Autor: Sabine Sampels
Rok: 2014
ISBN: 9788087437858
NKP-CNB: cnb002590761
OCLC Number: (OCoLC)883373055
OKCZID: 114262715

Citace (dle ČSN ISO 690):
SAMPELS, Sabine. Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků. 1. vyd. Vodňany: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014, 247 s. ISBN 978-80-87437-85-8.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)