Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3144537 obálek a 948979 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Václav Frič
Rok: 2014
ISBN: 9788087575147
NKP-CNB: cnb002576972
OCLC Number: (OCoLC)880869002
OKCZID: 113484708
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
FRIČ, Václav. Jak nakupovat a zpracovávat maso: všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Praha: Burda Media 2000, c2014. 159 s. Apetit speciál.
Hodnocení:
4.2 / 5
(19 hlasů)
Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz