Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903904 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Sladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty



Autor: Eduard Levý
ISBN: 9788087699140
NKP-CNB: cnb002957410
OKCZID: 127833795

Citace (dle ČSN ISO 690):
LEVÝ, Eduard. Sladkovodní ryby: snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty. [České Budějovice]: Typ, 2017. 103 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)