Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Obiloviny a luštěniny



Autor: Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková
Rok: 2016
ISBN: 9788087719350
NKP-CNB: cnb002792151
OKCZID: 127470714

Citace (dle ČSN ISO 690):
DOSTÁLOVÁ, Radmila, Jiří HORÁČEK, Pavel SKŘIVAN a Marcela SLUKOVÁ. Obiloviny a luštěniny. 1. vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. :, Potravinářská komora ČR, 2016, 31 s. Jak poznáme kvalitu?, svazek 14. ISBN 978-80-87719-35-0.


Anotace

 

Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.

Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)