Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu



Autor: Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová
ISBN: 9788087719589
NKP-CNB: cnb002932444
OKCZID: 127801659

Citace (dle ČSN ISO 690):
TUREK, Bohumil. Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu. 1. vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. :, Potravinářská komora ČR, [2017]. 21 stran. Jak poznáme kvalitu?, svazek 24.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)