Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Nutričně významné látky v potravinách



Autor: Luboš Babička
ISBN: 9788088019152
NKP-CNB: cnb002836635
OKCZID: 127542082

Citace (dle ČSN ISO 690):
BABIČKA, Luboš. Nutričně významné látky v potravinách. 1. vydání. Praha: Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016, 53 s. Publikace České technologické platformy pro potraviny. ISBN 978-80-88019-15-2.


Anotace

 

Příručka seznamuje s nutričně významnými látkami obsaženými v potravinách.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)