Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895052 obálek a 875008 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky



ISBN: 9788088019343
NKP-CNB: cnb003059708
OKCZID: 128003123

Citace (dle ČSN ISO 690):
Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky. 1. vydání. Praha: Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018. 47 stran.


Anotace

 

Publikace seznamuje s poznatky fermentovaných mléčných výrobků, s vlastní technologií, s bakteriemi mléčného kvašení, jejich úlohou při vzniku těchto zdraví prospěšných výrobků.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)