Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Lucie Kubásková, Jana Jírovcová
ISBN: 9788088270256
NKP-CNB: cnb003353861
OKCZID: 128740423
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
KUBÁSKOVÁ, Lucie. Kulinární tradice moravských a slezských regionů. Vydání první. Praha: Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021. 191 stran.
Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.
Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze