Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kulinární tradice moravských a slezských regionů



Autor: Lucie Kubásková, Jana Jírovcová
ISBN: 9788088270256
NKP-CNB: cnb003353861
OKCZID: 128740423

Citace (dle ČSN ISO 690):
KUBÁSKOVÁ, Lucie. Kulinární tradice moravských a slezských regionů. Vydání první. Praha: Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021. 191 stran.


Anotace

 

Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)