Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906712 obálek a 877379 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury



Autor: Hayley Barisa Ryczek, Barbora Šůchová
ISBN: 9788088428183
NKP-CNB: cnb003525605
OKCZID: 129025054

Citace (dle ČSN ISO 690):
RYCZEK, Hayley Barisa. Fermentované potraviny ke každému jídlu: kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury. Překlad Barbora ŠŮCHOVÁ. Vydání první. Praha: Alpha Book, 2023. 192 stran.


Anotace

 

Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)