Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904464 obálek a 876003 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Indická kuchyně, ajurvéda, koření



Autor: Rajpoot, Govind S.
Rok: 1995
ISBN: 9788090158214
OKCZID: 110613643

Citace (dle ČSN ISO 690):
RAJPOOT, Govind S. Indická kuchyně, ajurvéda, koření. Praha: Paprsek, 1995. 95 s.


Anotace

 

Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)