Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147189 obálek a 949774 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chemie potravin

Chemie potravin
Obr.1: Nejaktuálnější obálka souborného záznamu
detail
Chemie potravin
Obr.2: Vlastní obálka souborného záznamu

Autor: Velíšek, Jan
Rok: 1999
ISBN: 9788090239135
ISBN: 9788090239142
ISBN: 9788090239159
ISBN: 9788090239128
NKP-CNB: cnb000739707
OCLC Number: (OCoLC)42976522
OCLC Number: (ocolc)42976522
OKCZID: 110283880
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
VELÍŠEK, Jan. Chemie potravin. Vyd. 1. Tábor: OSSIS, 1999. 3 sv.

Části díla

1
Normalizovaný zápis:   1

Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!

Obr.3: Nejaktuálnější TOC souborného záznamu
detail
Obr.4: Vlastní TOC souborného záznamu
Obr.5: Nejaktuálnější seznam literatury souborného záznamu
detail