Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906454 obálek a 877212 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evropská vína v podmínkách české gastronomie: Část V



Autor: Doležal, Petr
Rok: 2003
ISBN: 9788090274808
NKP-CNB: cnb001249186
NKP-CNB: cnb000887225
OCLC Number: (OCoLC)85125861
OCLC Number: (OCoLC)83750270
OKCZID: 110024108

Citace (dle ČSN ISO 690):
DOLEŽAL, Petr. Evropská vína v podmínkách české gastronomie. Nový Bydžov: Petr + Iva, c2000. 144 s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (3 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Další pokračování vinařského seriálu nás tentokráte zavádí do Itálie. Seznámí nás tedy nejen s jakostním rozdělením italských vín, ale i s hlavními vinařskými oblastmi, etiketami, barvami, statistikami o italském víně a v neposlední řadě i se správnou výslovností jejich názvů. Příručka je příjemným zdrojem základních informací a potěší oko každého čtenáře dychtícího po této oblasti gastronomie.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)