Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3053925 obálek a 930592 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Voldřich, Michal a Jechová, Marie
Rok: 2004
ISBN: 9788090340107
NKP-CNB: cnb001411354
OCLC Number: (OCoLC)85115366
OCLC Number: (ocolc)85115366
OKCZID: 110477265
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
VOLDŘICH, Michal. Bezpečnost pokrmů v gastronomii: HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování. Vyd. 1. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství, 2004. 183 s. Food Service.
Příručka obsahuje přepracovanou legislativní část, která vychází ze změn právních předpisů v uplynulém období. Požadavky předpisů jsou probírány i v širších souvislostech s cílem usnadnit pochopení, aplikaci a zavedení vlastní kontroly i uplatňování příslušných ustanovení v praxi.
Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog