Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hovězí a vepřové maso

Autor: Katina Jan
Rok: 2012
ISBN: 9788090463363
NKP-CNB: cnb002391690
OCLC Number: (OCoLC)829660834
OCLC Number: (ocolc)829660834
OKCZID: 111663721
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KATINA, Jan a František KŠÁNA. Hovězí a vepřové maso. 1. vyd. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2012, 23 s. Jak poznáme kvalitu?, sv. 1. ISBN 978-80-904633-6-3.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!