Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149053 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Vařím s láskou : pečivo, moučníky, cukroví - bez lepku, mléka, vajec

Autor: Jayasundera, Z.
Rok: 2011
ISBN: 9788090511408
NKP-CNB: cnb002257403
OCLC Number: (OCoLC)776509425
OCLC Number: (ocolc)776509425
OKCZID: 111163178
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
JAYASUNDERA, Z. Vařím s láskou: pečivo, moučníky, cukroví - bez lepku, mléka, vajec. 1. vyd. Brno: Z. Kobíková, 2011. 112 s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (2 hlasů)


Anotace

Recepty jsou vhodné nejen pro celiaky. Kniha Vařím s láskou - pečivo, moučníky, cukroví je průvodce světem pečení bez lepku, mléka, vajec, sóji, s variantami pro dietu bez ořechů a dalších jádrovin. Recepty jsou vhodné nejen pro celiaky. Poctivá domácí kuchyně připravovaná s láskou, aby jídlo bylo požitkem, i když výběr ingrediencí ovlivňuje celiakie, potravinová alergie nebo intolerance. Kniha je zdravou inspirací pro každého, kdo chce skvěle jíst, nepřibírat na váze a mít dobré zažívání. Poctivá domácí kuchyně připravovaná s láskou, aby jídlo bylo požitkem, i když výběr ingrediencí ovlivňuje celiakie, potravinová alergie nebo intolerance. Kniha je zdravou inspirací pro každého, kdo chce skvěle jíst, nepřibírat na váze a mít dobré zažívání. Úryvek z úvodu: Cílem této kuchařské knihy je představit vám chuťově bohatý způsob stravování bez lepku, mléka, vajec, koncipovaný s důrazem na výběr nutričně hodnotných surovin jako jsou bezlepkové alternativy obilovin, mléka a vajec, čerstvé, sezónní ovoce i zelenina, houby, kvalitní maso, bylinky, koření a přírodní ochucující přísady. Domácí příprava pokrmů z čerstvých a kvalitních potravin totiž výrazně zvyšuje jistotu, že to, co jíte, vám neublíží, což platí při stravování s potravinovým omezením (např. z důvodu celiakie nebo potravinové alergie či intolerance) obzvlášť.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení