Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892855 obálek a 873897 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výběr receptur Společnosti pro výživu : nejčastěji připravované pokrmy ve školním stravování : aktualizované složení a nutriční hodnoty



Rok: 2019
ISBN: 9788090665927
NKP-CNB: cnb003133627
OKCZID: 128200143
Vydání: 1. vydání

Citace (dle ČSN ISO 690):
Výběr receptur Společnosti pro výživu: nejčastěji připravované pokrmy ve školním stravování : aktualizované složení a nutriční hodnoty. 1. vydání. Praha: Společnost pro výživu, z.s., 2019. 313 stran, 42 nečíslovaných stran.


Anotace

 

Receptury pro školní stravování s obsahem jednotlivých živin a doporučenou denní dávkou, obsah alergenů.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)