Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2019
ISBN: 9788090665927
NKP-CNB: cnb003133627
OKCZID: 128200143
Vydání: 1. vydání
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
Výběr receptur Společnosti pro výživu: nejčastěji připravované pokrmy ve školním stravování : aktualizované složení a nutriční hodnoty. 1. vydání. Praha: Společnost pro výživu, z.s., 2019. 313 stran, 42 nečíslovaných stran.
Receptury pro školní stravování s obsahem jednotlivých živin a doporučenou denní dávkou, obsah alergenů.
Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze