Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Uchovávání úrody: tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Autor: Eva Hauserová
Rok: 2019
ISBN: 9788090685239
NKP-CNB: cnb003103340
OCLC Number: (OCoLC)1111949782
OKCZID: 128075928

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
Uchovávání úrody: tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle. Brno: Permakultura (CS), 2019. 82 stran. Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček, svazek 11.

Hodnocení: 5.0 / 5 (4 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení