Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Mikrobiologie v pivovarnictví : teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza



Autor: Tomáš Bulíř, Olga Cwiková, Kateřina Demnerová, Gabriela Franke, Klára Jandová Ježková, Alžběta Jarošová, Petr Košin, Veronika Mandová, Jarmila Pazlarová, Michal Šimíček
ISBN: 9788090862449
OKCZID: 129181034

Citace (dle ČSN ISO 690):
BULÍŘ, Tomáš. Mikrobiologie v pivovarnictví: teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza. Říčany u Brna: Beer Academy, 2023. 303 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)