Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain food additives :fifty-first report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives : [Geneva, 9-18 June 1998]

Rok: 2000
ISBN: 9789241208918
OKCZID: 112279130

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives: fifty-first report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives : [Geneva, 9-18 June 1998]. Geneva: WHO, 2000. VIII, 168 s. WHO technical report series, [no.] 891.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!