Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Ubongo : honba za diamanty



Rok: 2013
NKP-CNB: cba001-0485153
OKCZID: 112646704

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Ubongo - Honba za diamanty Afrika ukrývá diamanty nedozírné ceny. Cesta k nim ovšem není jednoduchá. Ty nejcenější získá pouze ten nejbystřejší a nejrychlejší. Hráči se snaží sestavit skládačku z barevných dílků, posunout svou figurku na hrací desce a vzít si drahokamy. To vše musí stihnout dříve, než se přesypou hodiny. Vítězí hráč s největším počtem kamenů jedné barvy. V této rodinné hře jsou děti dospělým rovnocennými partnery, dokonce mnohdy děti překvapivě vyhrávají. Ale pozor, tím, že vyhrává ten, kdo má nejvíce diamantů stejné barvy, hraje ve hře svoji roli trochu i náhoda a není tedy předem jasné, kdo vyhraje.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Komentáře

Zábavná hra i pouze pro 2 hráče. Je třeba dobrý postřeh a rychlé rozhodování. Co se mi líbí obzvlášť je to, že i když je protihráč rychlejší než vy, neznamená to, že vyhraje. Je třeba mít i promyšlenou taktiku a stihnout časový limit na přesýpacích hodinách, což rozhodně není snadné. Doporučuji!
27.04.2019    Zdroj: OKCZ


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)